Program: L - V 9:00 - 18:00

UNDE REPARAM O CUTIE AUTOMATA IN BUCURESTI? CARE ESTE CEL MAI BUN SERVICE DIN ROMANIA PENTRU CUTII AUTOMATE

Incepand cu ultimii ani romanii au inceput sa-si cumpere masini cu transmisie automata.

Dupa ani buni de zile cand in Romania a persistat mentalitatea eronata ca o cutie automata este mult mai slaba din punct al fiabilitatii decat una manuala, romanii au ajuns sa aprecieze aceste transmisii.

De fapt marile orase au devenit atat de aglomerate incat doar o masina cu o transmsiei automata poate sa-ti mai ofere un grad al comfortului cerut de clienti.Asadar, dupa ce in ultimii ani au inceput sa fie importate foarte multe masini cu asemenea transmisii a aparut si nevoia apritiei unui service dedicat mentanantei acestor transmisii.

Unul dintre cei mai importanti reparatori pentru transmisiile automate din Bucuresti este service-ul specializat Reparatii Transmisiii Automate Bucuresti, unitatem autorizata RAR, ZF, Aisin si Borg Warner in repararea transmisiilor automate.

Fie ca vorbim de o cutie care functioneaza impecabil insa care are nevoie de revizia ceruta de producator, fie ca aceasta nu functioneaza conform parametrilor Reparatii Transmisii Automate Bucuresti este singura solutie pentru o transmisie automata.Echipa Service Bucuresti recomanda cu incredere aceasta unitate service datorita profesionalismului si a calitatii lucrarilor efectuate pentru mii de masini in trecut.

UNDE ESTE UNITATE SERVICE?
Informatii Contact

Telefon: 0723.528.323
0732.125.555
Email: willyszlavik@yahoo.com
Email: automaticgearboxsrl@yahoo.com
Adresa: Str. Mehadia, Nr. 39, Crangasi , Sector 6,Bucuresti

3 thoughts on “UNDE REPARAM O CUTIE AUTOMATA IN BUCURESTI? CARE ESTE CEL MAI BUN SERVICE DIN ROMANIA PENTRU CUTII AUTOMATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *