Program: L - V 9:00 - 18:00

Unde reparam cutia de viteze automata in Bucuresti?Care este cel mai bun service? Sfaturile specialistilor

Cititorii Autolatest ne-au intrebat de foarte multe ori care este cel mai bun service pentru reparatia transmisiei automate din Bucuresti?

La aceasta intrebare trebuie spus ca din pacate nu prea exista decat un singur service care este capabil a repara transmisii automate in Bucuresti cu autorizare RAR si cele mai mari organisme din lume.

Acesta se afla in zona Crangasi la adresa Strada Mehadiei nr 39, si reprezinta SINGURA solutie pentru cei care doresc sa-si repare transmisia.


Un client ne-a spus ca exista si un alt service in zona Preciziei pe nume Automatico, insa cand am ajuns acolo am descoperit ca acestia nu stiau ce cutie avea masina noastra. Era vorba de o transmisie clasica 4L30 construita in cateva milioane de exemplare, iar cei de la Automatico nu au avut habar de a repara aceasta transmisie.

Pe scurt nu recomandam serviciile celor de la Automatico din Preciziei sau a celor din Chitila pentru ca nu ofera garantia reparatiei unei transmisii si nu sunt autorizari RAR pentru a repara transmisii automate!
Asadar, singurul service din Bucuresti care are autorizatie RAR si care chiar a reparat aceasta transmisie GM pentru ca au si autorizatii General Motors in Romania sunt S.C. Automatic Gearbox SRL din CRANGASI STRADA MEHADIA 39.

VEZI MAI MULTE INFORMATII AICI!

Service specializat in domeniul de reparatii cutii automate

Service-ul nostru ofera servicii de reparatii cutii automate, una dintre cele mai intalnite probleme in cazul masinilor dotate cu cutie automata. Calitatea pieselor inlocuite si calitatea manoperei reparatiei reprezinta garantia unei bune functionari a autovehiculului dumneavoastra.

De aceea, folosim doar piese noi si adaugam un plus de perfectiune prin experienta noastra dobandita in anii de activitate in reparatii cutii automate. Stim ca in zilele noastre autoturismele sunt considerate ca fiind o “extensie a corpului uman”, motiv pentru care le tratam ca atare.

Pe langa respectul fata de client, obligatoriu in existanta unei afaceri, un client multumit reprezinta o recomandare pentru afacerea noastra, motiv suficient pentru a ne trata clientii cu maxima seriozitatea si profesionalism.

Pentru ca retelele de socializare reprezinta trendul in domeniul internetului, am deschis o pagina de facebook prin care vom tine legatura cu clientii nostri si vom prezenta lucrarile noastre. Puteti accesa adresa paginii aici reparatii cutii automate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *