Program: L - V 9:00 - 18:00

Sfaturi

Sfaturi oferite de catre expertii nostri

Pentru o buna functionare a cutiei de viteze automate, va recomandam sa respectati urmatoarele sfaturi : In momentul cand ati constatat o neregula in buna functionare la cutia automata de viteze, opriti imediat functionarea motorului si anuntati mecanicul fara sa faceti alte interventii, teste, modificari sau deplasari fortate.


Verificati cat mai des posibil integritatea corpul cutiei de viteza automata pe partea posterioara in contact cu solul urmarind scurgeriile eventuale de ulei sau fisuriile acesteia.
Schimbati la timp Filtrul de Ulei si Uleiul originale indicate de constructorul cutiei de viteza automata de la autoturismul dvs.

Nu utilizati cutia in conditii improprii si peste masura acestia.
Ex: Attacharea unei remorci cu greutate mai mare decat cea prevazuta de constructor sau tractarea altor vehicule sau autoturisme de masina dvs.
Va multumim pentru timpul acordat!

Specialistii recomanda reparatia unei transmisii automate in cel mai profesionist service din Romania 2020

Service Romania recomanda unitatea service Reparatii Transmisiii Automate Bucuresti din Sectorul 6

Reparatii Transmisiii Automate Bucuresti ofera servicii de diagnoza si reparatii cutii de viteze automate pentru toata gama de autoturisme si autoutilitare.

Piesele sint importate direct de la cei mai mari producatori de piese pentru cutii de viteze automate: Precision International, Sonnax, Transtec si de la producatorii de cutii de viteze: ZF, Aisin Warner, Mercedes Benz, Jatco.

De asemenea suntem distribuitori autorizati pentru: Audi, Vw, Skoda, Seat si Mercedes Benz.

Livrarea pieselor se face din stoc sau in termen de 5-6 zile lucratoare. Se poate opta, contracost, pentru livrare Expres 24h.

Garantia acordata

Toate reparatiile cutiilor de viteze executate de Reparatii Transmisiii Automate Bucuresti beneficiaza de o garantie de 12 luni fara limita de kilometri, cu urmatoarele amendamente:

-garantia se acorda cu conditia efectuarii unui schimb complet de ulei dupa primii 5000 km dupa reparatie

-garantia se acorda doar daca defectele inregistrate in computerul motorului sunt remediate in termen de 10 zile de la repararea cutiei de viteze

-garantia se acorda doar pentru autovehiculele care nu au chip de putere

UNDE ESTE UNITATEA SERVICE?
Informatii Contact

Adresa: Strada Mehadiei, Nr.39
Zona CRANGASI, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0723.528.323
Email: automaticgearboxsrl@yahoo.com


CARE ESTE PRETUL UNEI REPARATII DE TRANSMSIE E CVT DE LA TOYOTA SI LEXUS? UNDE FACEM REPARATIA

Putina lume cunoaste faptul ca masinile hibride produse de catre Toyota sunt si extrem de costisitoare la capitolul reparatii.

Majoritatea soferilor nu au probleme cu aceste modele pentru simplul fapt ca sunt extrem de fiabile, insa sunt sute de mii de exemple de Prius sau Camry care sunt vandute SH si care au probleme cu celebra transmisie e-CVT.

Pe langa marile rechemari cu invertorul de energie al ultimelor doua generatii de Prius si Auris, exista in continuare o mare problema de mentenanta cu celebra cutie CVT.

Aceasta se numeste la Toyota e-CVT si ofera cele doua conuri si banda de otel extrem de bine realizate, insa cand apar probleme de cele mai multe ori aceasta cutie necesita o inlocuire completa.

In cazul unui Prius 4 costul reparatiei unei asemenea transmisii este de 4.000 euro in Bucuresti, in acest pret clientul primind o cutie garantala 1 ani fara limita de km, reparatie realizata cu componente originale Toyota.

In reteaua oficiala a marcii aceasta cutie poate ajunge sa coste chiar si peste 7.000 euro cu manopera, adica chiar mai mult decat pretul de achizitie al masinii complete in stare de functionare.

Recomandarea noastra este ca inainte de achizitia unui asemenea model sa mergeti la un specialst in transmisii pentru a verificar gratuit aceasta cutie.

In cel mai bun caz este recomandata efectuarea unei revizii complete pentru un plus de siguranta.

VERIFICA CUTIA TA AUTOMATA AICI

Cand se schimba uleiul la o cutie automata moderna? Mituri si sfaturi pe piata din Romania

Ei bine la acest capitol majoritatea celor care conduc o masina cu o transmisie automata nu stiu nimic despre mentenenta ei.

Daca ti-ai cumparat o masina noua de factura germana masina ta este asigurata, insa de obicei garantia unei masini germane este de 2 ani fara limita de km, insa cutia de viteze automata nu prea intra in aceasta garantie.

Daca aceasta are probleme intr-un interval de 2 ani sau maxim 80.000 de km sunt sanse ca aceasta reparatie sa fie realizata gratuit de catre reprezentanta, insa dupa cum bine se stie romanii merg in Germania sa-si cumpere masini SH cu transmisii automate care DIN PACATE NU AU NICI O REVIZIE LA TRANSMISII.

Germanii NU EFECTUEAZA MENTENANTA PENTRU CUTIA AUTOMATA pentru ca acestia stiu ca aceasta transmisie are o fiabiliate de cel putin 180.000 de km intr-un regim de rulare tipic soselelor din Germania.

Adica masinile merg pe autostrazi cu viteze constante moment cand racirea unei transmisii automate se face eficient, insa in Romania soferii merg pe distante relativ mici intr-un trafic infernal si nu permite sistemului de racire al cutie sa functioneze in parametrii.

BMW si ZF spun ca transmisiilor lor ZF6 si ZF8 au un ulei lifetime, insa in realitate acesta trebuie schimbat la fiecare 80.000-120.000 de km sau 8 ani. Si noi stim ca romanii cumpara aceste masini cu peste 200.000 de km reali din Europa de Vest!


Pentru a nu avea probleme cu transmisia ta automata vezi AICI cel mai bun service din Romania care ofera cele mai bune servicii in reparatia unei cutii automate.

ATENTIE!

Reprezentantele oficiale NU AU COMPETENTA DE A REPARA TRANSMISII AUTOMATE pentru ca acesta nu sunt construite de constructorul auto, ci de un producator specializat ( Aici sunt cateva exceptii precum Mercedes, Honda, Hyundai-KIA,Mitsubishi!).


Sfaturi oferite de catre expertii nostri

Pentru o buna functionare a cutiei de viteze automate, va recomandam sa respectati urmatoarele sfaturi : In momentul cand ati constatat o neregula in buna functionare la cutia automata de viteze, opriti imediat functionarea motorului si anuntati mecanicul fara sa faceti alte interventii, teste, modificari sau deplasari fortate.

Verificati cat mai des posibil integritatea corpul cutiei de viteza automata pe partea posterioara in contact cu solul urmarind scurgeriile eventuale de ulei sau fisuriile acesteia.

Schimbati la timp Filtrul de Ulei si Uleiul originale indicate de constructorul cutiei de viteza automata de la autoturismul dvs.
Nu utilizati cutia in conditii improprii si peste masura acestia.


Ex: Atasarea unei remorci cu greutate mai mare decat cea prevazuta de constructor sau tractarea altor vehicule sau autoturisme de masina dvs.

Mai jos vezi cum arata cel mai bun service de transmisii automate din Romania!
Informatii Contact

Telefon: 0723.528.323
Email:
automaticgearboxsrl@yahoo.com
Adresa: Strada Mehadiei, Nr.39
Zona CRANGASI, Sector 6,Bucuresti


Unde faci revizia la o cutie automata?Care este cel mai bun service specializat din Bucuresti?

Cine are o masina cu transmisie automata deja stie ca aceasta trebuie sa primeasca un tratament special.

In ultima perioada foarte multi clienti merg cu masinile lor sa-si schimbe uleiul in unitati service care NU AU HABAR DE CEEA CE INSEAMNA O CUTIE AUTOMATA!

Sunt unitati service care si-au cumparat un robot care oficial inlocuieste intreg uleiul in cutie, insa cei care folosesc aceste aparate nu stiu nimic despre cum trebuie inlocuit uleiul sau mai degraba CE TIP DE ULEI este necesar fiecarei transmisii.

Partea cea mai socanta este ca au aparut foarte multe unitati service monomarca precum Mercedes sau BMW care se lauda ca fac revizii extrem de ieftine pentru aceste transmisii, insa ei nu stiu nici macar care sunt procedurile normale si ce tip de mentenanta trebuie aplicata fiecarei transmisii in parte.

CUM NE DAM SEAMA DACA SERVICE-UL STIE CEVA DESPRE CUTIILE AUTOMATE?

Aici trebuie spus ca fiecare client trebuie sa intrebe la service daca acesta este autorizat de catre Asociatia Reparatorilor de Transmisii Automate din Europa!

Vezi autorizatie in imaginea de mai jos:

Daca nu atunci trebuie sa stiti ca cel care face reparatia o face fara a da garantie sau fara a avea un suport din partea marcii daca se intampla ceva cu transmisia dumneavoastra.

Un alt mod in care ne dam seama daca cel care schimba uleiul sau repara cutia automata este sa-i cerem un timp estimativ de reparatie!Daca acesta este mai mare de 2 zile atunci trebuie sa stim ca EL NU ARE PIESELE PE STOC, NU STIE SA REPARE CUTIA SI NU ESTE AUTORIZAT pentru a repara aceste transmisii automate.

Ultimul si poate cel mai bun test este acela de a cere celui care CICA SE PRICEPE la aceste transmisii sa repare o cutie claisca BMW 4L30 care nu mai functioneaza cum trebuie! Aceasta cutie are doua bai de ulei si o mecanica atat de complicata incat doar cateva unitati service oficiale O POT REPARA!

Daca nu primiti un raspuns clar la aceasta cutie 4L30 atunci trebuie sa stiti ca unitatea service NU STIE SA REPARE CUTII AUTOMATE, ACESTIA NU AU HABAR CUM SA DESCHIDA O ASEMENEA CUTIE SI EVIDENT NU STIU CUM SA O CALIBREZE!


Mai jos vezi cum arata cel mai bun service de transmisii automate din Romania!

Informatii Contact

Telefon: 0723.528.323
Email:
automaticgearboxsrl@yahoo.com
Adresa: Strada Mehadiei, Nr.39
Zona CRANGASI, Sector 6,Bucurestir