Program: L - V 9:00 - 18:00

Schimbul de ulei cu metoda metoda Tim Eckart Ravenol poate duce la distrugerea transmisiei automate

In ultimii ani au aparut pe piata auto din Romania sute de unitati service asa zis specializate in repararea de transmsiii automate care din pacate nu fac decat sa duca la distrugerea acestor transmisii.

Acum daca vrei sa aflii ceva despre cutia ta cauti pe internet si descoperi sute de unitati service care, cica sunt specializate in reparatia de cutii automate, service-uri care din pacate  nici macar nu sunt autorizate de catre RAR.

Mai mult decat atat, aceste service-uri promoveaza serios o anumita marca de ulei care este “miracol’ pentru orice cutie automata si care din pacate duce la distrugerea acestor transmisii.

De vina este evident aparatul miraculos care functioneaza conform principiului Tim Eckart care nu face decat sa inlocuiasca cu presiune uleiul vechi cu unul nou.

In realitate noul ulei este fortat prin intregul circuit al transmisie, adica gunoaiele si depunerile din radiator si conducte intra direct in cutie. Plus ca acest procedeu nu repara prin minune problemele reale din transmisie precum discurile sau uzura convertorului de cuplu.

Asa ca sfatul nostru este sa inlocuiesti uleiul din cutia ta de viteze cu unul recomandat de producator! Daca cutia este ZF pui ulei ZF, iar daca cutia este Toyota sau Aisin pui ulei Aisin sau Toyota.

Utilizarea oracarui alt ulei decat cel recomandat de producator duce la pierdere orcarei garantii.

Sursa: TesteAuto si Tim Eckart Germania s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *