Program: L - V 9:00 - 18:00

Reparatii cutii automate

Cele mai calitative reparatii !

La Reparatii de cutii automate, oferim o gamă completă de servicii tradiționale și de specialitate pentru vehicule. De la testare și reparații până la repararea a cutiilor automate, oferim proprietarilor de mașini o gamă largă de servicii, care poate fi găsită rar la alte garaje independente din zona. Reparatii cutii automate exceleaza in acest domeniu. Dacă conduceți o mașină automată și ați observat o deteriorare a deplasării, experții noștri vă pot inspecta astăzi mașina. 

Reparatatii cutii automate de viteze si inlocuiri cutii automate de viteze pentru marcile auto : AlfaRomeo, Acura, Audi, Buick, BMW, Cadillac, Citroen, Chevrolet, Fiat, Chrysler, Jaguar, Daewoo, Lancia, Dodge, LandRover, Ford, MG, Geo, Maserati, Gmc, Mercedes, Honda, Opel, Hyundai, Peugeot, Infiniti, Porsche, Isuzu, Renault, Jeep, Rover, Kia, Seat, Lexus, Skoda, Lincoln, Volkswagen, Mazda, Volvo, Mitsubishi, Nissan, Oldsmobile, Plymouth, AutomatePontiac, Saab, Subaru, Suzuki, Toyota. Realizăm totul, de la diagnosticare și întreținere a cutiilor de viteze automate la reparații și unități complet recondiționate, cu garanție. Pentru a vă asigura că vehiculul dvs. primește un serviciu de primă clasă, vom folosi numai cele mai bune componente, armături și accesorii de la unii dintre cei mai importanți producători din întreaga lume. 

Servicii: Executam reparatii pentru: Reparatii cutii automate de viteze, inlocuiri / schimbari cuti automate de viteza. Cutii automate.

Vă putem ajuta cu: Cutii de viteze automate recondiționate Reparații la unitățile electronice Consultanță gratuită și verificări diagnostice SERVICIU de montaj cu cost redus Oferim cutii de viteze pentru service, reparații și recondiționări pe toate modelele de vehicule. În loc să plătim prețuri de specialitate sau de distribuție, clienții noștri se pot bucura de servicii de o calitate echivalentă la cele mai competitive preturi. 

Reparatii cutii automate O cutie automata complet utilă este esențială pentru a vă menține vehiculul în condiții de siguranță și performanță la cel mai bun mod. Reparatii cutii automate oferă un serviciu complet de reparații al cutiei automate, inclusiv piese de cutie automate și cutii de viteze recondiționate, pentru a vă asigura că totul este în funcțiune. De la resetarea unității de comandă până la reparațiile de transmisie grele, echipa noastră asigură reparații de calitate a cutiei de viteze și la un preț avantajos. 

Cutii automate. Atelierul nostru se ocupă de reparații folosind echipamente de diagnoză avansată. Serviciile noastre sunt la prețuri avantajoase și niciodată nu vom face modificări. Putem ajuta la înlocuirea sau spălarea lichidului de transmisie automată, care ar putea fi contaminat sau scurs dintr-un punct care necesită reparații. Cu ochii noștri instruiți mecanic, o cutie automata cu probleme poate fi rectificată rapid și părțile uzate vor fi văzute și înlocuite. Legăturile și cablurile pot fi uneori distruse și pot provoca probleme atunci când se deplasează în sus sau în jos pe o treaptă de viteză, de aceea serviciul nostru amănunțit va fi o ușurare. Dacă aveți cerințe care nu sunt enumerate aici, sunați-ne acum și spuneți-ne ce doriți să facem pentru dvs. Suntem siguri că aveți serviciul de care aveți nevoie exact la prețul potrivit.

Programeaza-te