Program: L - V 9:00 - 18:00

Despre noi

Info

25 Ani Experienta

S.C. Automatic Gearbox SRL este o companie romana specializata in reparatia cutiilor de viteze automate. Cu peste 25 de ani experienta, service-ul nostru asigura toate conditiile depanarii profesioanele a tuturor cutiilor de viteze automate. Specialistii nostrii sunt instruiti in Olanda si Germania. Ne gasiti de 22 ani in aceeasi locatie din strada Mehadia numarul 39 pentru orice fel de problema pe care cutia dumneavoastra de viteze automate o poate avea.

Nevoile clientilor

In sprijinul cerintelor si nevoilor clientilor, venim cu experienta indelungata in reparatii cutii automate , reparatii cutii hidramate. Service auto specializat in Reparatii Cutii de Viteza Automate ale autoturismelor de orice marca Europene, Americane, Japoneze” Autorizat RAR in Diagnosticare !

Aceeasi locatie

Specialistii nostrii sunt instruiti in Olanda si Germania. Ne gasiti de 15 ani in aceeasi locatie din strada Mehadia numarul 39 pentru orice fel de problema pe care cutia dumneavoastra de viteze automate o poate avea. Veti fi intampinati de o echipa ce va sta la dispozitia dumnevoastra pentru remedierea profesionala a problemelor intampinate.

Executam reparatii

Executam reparatii pentru cutii automate de viteze , inlocuiri / schimbari cuti automate de viteza . Reparatii cutii automate de viteze si inlocuiri cutii automate de viteze pentru marcile auto : AlfaRomeo, Acura, Audi, Buick, BMW, Cadillac, Citroen, Chevrolet, Fiat, Chrysler, Jaguar, Daewoo, Lancia, Dodge, LandRover, Ford, MG, Geo, Maserati, Gmc, Mercedes, Honda, Opel, Hyundai, Peugeot, Infiniti, Porsche, Isuzu, Renault, Jeep, Rover, Kia, Seat, Lexus, Skoda, Lincoln, Volkswagen, Mazda, Volvo, Mitsubishi, Nissan, Oldsmobile, Plymouth, AutomatePontiac, Saab, Subaru, Suzuki, Toyota

Galerie service