Program: L - V 9:00 - 18:00

Cutii automate

Servicii de prima mana !

Reparatii cutii automate utilizează echipamente de diagnosticare de ultimă generație pentru a găsi cauza problemei de transmisie automată. Odată ce am diagnosticat defecțiunea, tehnicienii noștri instruiți vă pot repara cu ușurință vehiculul. Pentru cel mai bun serviciu, piesele originale ale producătorului, cel mai bun preț și garanție, contactați-ne. 

Cutia de viteze automata:
Avem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra la toate modelele, inclusiv cele mai recente transmisii computerizate din Europa și din întreaga lume. Echipa noastră de tehnicieni complet instruiți vă poate diagnostica rapid problema și puteți discuta ce trebuie făcut pentru a vă menține pe drum. Specialisti in repararea cutiilor de viteze automate:
Avem abilitățile și expertiza pentru a repara cutiile de viteze automate asigurându-vă că vehiculul dvs. se întoarce pe drum cât mai repede posibil. Echipa noastră de specialiști este specializată în repararea, întreținerea și renovarea cutiei de viteze a transmisiilor manuale și automate. Lucram cu service-uri de profil si producatori din Europa, ceea ce justifica un raport calitate pret echitabil pentru intraga gama de servicii oferite. 

Cutii automate: De la instalarea unei cutii automate, la reparații și verificări de diagnostic, avem soluția. Reparăm și revizuim toate tipurile de cutii de viteze automate pentru toate mărcile și modelele de autoturisme. Toate lucrările noastre sunt realizate la un standard înalt profesional și sunt livrate o garanție. 

Servicii oferite: Reparam orice defectiune a cutiilor de viteze:
   Electronica
   Mecanica
   Hidraulica
Reconditionarea cutiilor de viteze

Eliminarea pierderilor de ulei

Reparatii de cutii automate
Cutii de viteze automate recondiționate
Reparații la unitățile electronice
Verificări de diagnostic
Reconditionarea cutiilor de viteze

Vânzare piese cutii automate si tiptronic toate tipurile din stoc sau la comanda In sprijinul cerintelor si nevoilor clientilor, venim cu experienta indelungata in reparatii cutii automate , reparatii cutii hidramate. Service auto specializat in Reparatii Cutii de Viteza Automate ale autoturismelor !

Programeaza-te