Program: L - V 9:00 - 18:00

Care este cel mai bun service pentru reparatia unei transmisii automate in Bucuresti-Ilfov? Sfaturile mecanicilor profesionisti

In ultima perioada foarte multi romani au ales sa-si cumpere masini cu transmisii automate.

Acesta sunt foarte bune in comparatie cu o transmsie clasica manuala, insa necesita si o atentie mai mare cand vorbim de mentenanta transmisiei.

In Romania a functionat mentalitatea eronata ca o transmisie automata este mult mai „pacatoasa” decat una manuala pentru simplu fapt ca romanii in anii 90 nu schimbau nici macar uleiul in aceste transmisii pentru sute de mii de km.

In tarile puternic industrializate precum SUA toate masinile au transmisii automate care functioneaza fara probleme pentru ca soferul american stie ca trebuie sa-i faca o rezvizie transmisiei periodic.

Asadar, pentru clientii din Romania echipa Autolatest recomanda ca toate masinile cu asemenea transmisii sa primeasca o revizie la o anumita perioada de timp pentru a nu exista suprize in exploatare.

O asemenea operatie se realizeaza de catre o echipa de profesionisiti care stiu perfect ce are nevoie fiecare cutie in parte (ulei, kit filtru de ulei si eventual o reconditionare a sa), iar noi recomandam fara ezitare serviciile celor de la REPARATII CUTII AUTOMATE din Bucuresti zona Sector 6 Crangasi.

Echipa Autolatest recomanda cu incredere aceasta unitate service datorita profesionalismului si a calitatii lucrarilor efectuate pentru mii de masini in trecut.

UNDE ESTE UNITATEA SERVICE?


Informatii Contact

Telefon: 0723.528.323 0732.125.555

Email: willyszlavik@yahoo.com

Email: automaticgearboxsrl@yahoo.com

Adresa: Str. Mehadia, Nr. 39, Crangasi , Sector 6,Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *